onsdag den 7. maj 2008

Touren er i gang...

Vi havde en fin flyvetur herover, og manglede kun to kufferter da vi ankom i Denver. Heldigvis var Delta Air hurtig til at finde dem, så vi havde kufferterne til vores førdte koncert.
Efter en dag med afslapning spillede vi vores første show i går aftes. Det var på Larimer Lounge hvor vi også spillede på vores sidste US-tour i oktober.
Koncerten gik rigtig godt selvom vi alle var lidt ramt af jet-lag. Efter vi havde spillet gik Efterklang på. De spillede en super fed koncert. Med meget mere rocket lyd end man er vant til at høre dem med. Efterklang spiller normalt på store lydanlæg og skulle lige vendesig til at spille på et mindre anlæg med få monitorer etc. Det klædte dog deres musik super godt at lyden blev gammeldags Rock N' Roll.
I sidste sang kom vi med på scenen, og i ekstranummeret endte vi alle inkl. publikum ude i baggården hvor vi lavede en fest...

Fik vi nævnt vores tour-bus? Næh det gjorde vi vist ikke...
Vi kører i den fineste fineste bus med senge, køkken etc Chaufføren hedder John Sweet!!! og har bl.a. været chauffør for Aerosmith.

Nu er vi lige ankommet til Salt Lake City, den mormonske hovedstad i Utah. Det regner... Øv. Til gengæld har vi lige fået utrolig lækker mad.
I nat kører vi til Portland, Oregon, hvor Sara og Adam lige er flyttet til. Vi har en fridag til at hænge ud med Adam. Det bliver fedt.

Billeder kommer snart...

Ingen kommentarer: