lørdag den 10. maj 2008

Hej...

Så er de første 2 koncerter spillet. I Denver og Salt Lake City. Det var 2 meget forskellige oplevelser. I Denver var der intet backstage lokale osv. Og det var temmeligt svært at komme i kontakt med lydmanden... Vi er ikke helt sikre på om han sov med åbne øjne☺ Men heldigvis har Efterklangs lydmand Christian, som også er med på bussen sagt ja til at lave lyd for os fremover på touren.
I Salt Lake var det en del rarere. Stemningen omkring stedet var super duper. Salt Lake City er jo mormonernes hovedstad... Og der var mødt en meget flink, men lidt insisterende, missionær op. Han kunne dansk fordi han havde boet i Danmark noget tid. I 2. sætning efter han havde præsenteret sig spurgte han om vi nogensinde havde læst Mormons bog... Det havde vi ikke (endnu i hvert fald).
Nå men begge koncerter gik rigtig godt og folk var meget glade.

Nu er vi i Portland, Oregon. Hos Hometapes headquarters. Hometapes (Adam og Sara) er lige flyttet fra Boulder, Colorado til Portland. De har en midlertidig lejlighed i midten af byen som er ret vild. På 12. sal med sindsyg flot udsigt over byen. Og så er der en receptionist når man kommer ind som kender alle i bygningen...

Vi havde fri i går aftes. Vi skal spille i Portland i aften med et vildt fedt band, der hedder Subtle... Det glæder vi os til. De er ret kendte herovre så der bliver nok udsolgt!

Nå men vi skal se at få nogle billeder af bussen op... De kommer snarest.

Ingen kommentarer: