lørdag den 31. maj 2008

Bussen...

Hver nat klokken 2.30 kommer vores chauffør. Indtil Boston hed vores chauffør John Sweet og var en cool fyr på ca. 60, der har tourneret med mange stjerner (bl.a. Aerosmith). John var en meget stor og rund fyr med langt gråt hår og langt gråt skæg. Hvis det ikke var for hans fåmælthed ville jeg kalde ham julemanden. John kunne ikke lide de store byer som New York og Philadelphia. Han var meget bange for at at hjemløse ville bryde ind i bussen. Men John var vildt rar. Jeg turde desværre ikke at tage et billede af ham... Måske en af de andre har.

Nå men nu hedder vores chauffør Lee og er den diamentrale modsaætning til John Sweet. Lee er veganer, helt tynd og så lugter han meget kraftigt af tigerbalsam. Der kommer helt sikkert et billede af ham senere.

Så hver nat kl 2.30 kommer chaufføren og kører os videre. Vores døgnrytmer er ret underlige. Vi går typisk i seng kl 4 og sover til middag. Yes yes. Så der er en del tid til fest og farver i bussen. Her er dog et billede af det modsatte. Mike sover (eller koncentrerer sig som han siger) og vores tourmanager Sara er faldet i søvn op ad ham. Jeg ved ikke hvad Mads (Efterklang) laver:



Creepy Dolls:



The Hulk (Thomas):

Ingen kommentarer: