torsdag den 4. oktober 2007

San Diego - Las Vegas - Boulder

Køreturen fra San Diego til Boulder var dræbende lang. Vi stoppede i Las Vegas for at spise frokost som planlagt. Las Vegas var som ventet temmelig fjollet. Alle hoteller har hver deres tema, eks. New York Hotellet med kopier af Frihedsgudinden og Empire State Boulding, og det egyptiske hotel med kopier af pyramiderne etc. Vi stoppede ind på Ceasars Palace, og startede med at gå en tur i det kæmpe store Casino der er her. En masse folk sad på deres flade og trykkede på knappen til spillemaskiner, og de mere velhavende sad ved pokerbordene. En rimelig crazy oplevelse. De havde skruet aircondition'en op på max, så vi endte allesammen med at køre forkølede der fra.
Vi spiste på en fin restaurant der hed MESA, og hvor man for en gangs skyld kunne få noget rigtig lækker mad. Dog var der selvfølgelig tilsat rigelige mængder af ost, vi er jo i USA...
Vi var rimelig enige om at Las Vegas var sjov at opleve, men at det ikke er et sted vi nødvendigvis behøver at opleve igen.
Fra Nevada kørte vi igennem Arizona og Utah før vi kom til Colorado, og gode gamle Boulder hvor vi efterhånden føler os hjemme.



Ingen kommentarer: