torsdag den 11. oktober 2007

Fayetteville, Austin, New Orleans


Nå! videre!! videre!!! det her land er simpelthen så stort!
Men vi er kommet ind i en god køre-bil-vibe. Efter chicago tog vi til fayetteville, arkansas, vi har spillet der en gang før i et lillebitte skurlignede hus, men det var en fest og vi var ganske forventningsfulde i fht. at spille i byen igen. Denne gang på en divebar med billig øl og en ”glad i låget” bartender. Igen var det en succes rent publikummæssigt der var rigtig mange mennesker på trods af søndag aften træthed i en by der trods alt kun har 30.000 indbyggere. Så vi var glade og folk købte cd´er og t-shirts! Vi drak øl og kom til sidst op og toppes med den virkelig rare bartender om hvem der egentlig skulle betale for alle de øl vi havde drukket hele aftenen! (han ville helst gi´os flere penge nærmest ud af egen lomme) men vi fik ham overtalt til bare at skænke en godnatwhisky! RARE RARE MENNESKER I FAYETTEVILLE!

Av i hovedet næste dag! Tømmermænd og en lang køretur foran os, men Sara vores højt elskede super boss altmulig kvinde kørte det meste af dagen, med 5 snorkende mandfolk på bagsædet! Vi nåede til Austin, Texas og er undervejs på denne tour blevet virkelig begejstrede for Aircondition. Touren startede ellers ud med at vi alle var lidt småforkølede og tørre i svælget hele tiden pga A/C, men nu er det godt nok uundværligt.
Nå Austin mandag aften sent med to ganske stenede bands før os tjaahh mandag aften har aldrig været en del af weekenden helle ikke i texas, men der var lidt mennesker og igen folk der købte plader. Nu er der to dage til vi skal spille i Atlanta, Georgia vi har talt lidt om at stoppe ind forbi New Orleans, krabberne skulle være helt fantastisk gode der for tiden! Men vi vil også gerne tilbringe mindst mulig tid i bilen så måske bliver det bare den direkte vej til atlanta med stop på et af de dejlige motorvejshoteller! Det er fedt at få spillet så mange koncerter og det lyder stadig bedre og bedre! De nye sange er godt op og køre og der er virkelig positiv respons på dem fra publikum! Atlanta We Bring You The Land Of Milk & Honey!

1 kommentar:

Simon Toftdahl sagde ...

Åååhr, der er sgu nogle der ka'!


Det er godt at læse om jeres eventyr - god vind her fra!