lørdag den 13. oktober 2007

Endnu en lang køretur... Washington D.C.

Op på hesten og afsted igen. Den sidste lange køretur. Denne gang fra Atlanta til Washington D.C.
Turen var rimelig hård. Vi er alle ved at være trætte af at køre i bil.
Vi ankom til Washington sidst på eftermiddagen torsdag. Spillestedet hed Rock N' Roll Hotel, og koncerten er en del af DAM! Festivalen... Stedet var ret tjekket, med en god lydmand. Vi startede med at lave en lydprøve, og derefter gik vi ud for at mødes med Michael fra The Carribean (som også er på Hometapes).
Koncerten var super fed. Vi trykkede den af og publikum var helt vilde med vores musik. En anmelder sagde bagefter til os at han var kommet for at høre bandet efter os, men at han overhovedet ikke gad høre dem efter han havde hørt os. Han ville hellere anmelde os... Fedt.
Senere på aftenen tog vi hjem til Michael, hvor vi skulle sove. Michaels kone Maureen havde købt øl og mad til os. Det var virkelig rart at sove hos venner og ikke på et af de mange stereotype hoteller.
Fredag morgen startede vi med at drikke kaffe og spise morgenmad hos Michael. Niklas og Jeppe lagde noget blæs på den næste Carribean plade før vi kørte videre mod Cleveland, Ohio, hvopr vi skal spille fredag aften.

Ingen kommentarer: