lørdag den 6. oktober 2007

Rutiner

Vi er efterhånden vant til 6 mennesker at dele et enkelt motelværelse. 2 queen-beds (alm. dansk dobbeltseng) med 2 i hver og 2 på gulvet. De er helt fint og der er fast turnusordning med hvem der får gulvet.
I det hele taget der efterhånden kommet ret mange faste rutiner: Tidligt op fra motellet – som har morgenmad (oftest bagel med jordbærsmørreost og vand med kaffesmag), ud i bilen og afsted i 8 timer. På vejen stopper vi ved ca. 4 benzinstationer per dag. Ved hver station bliver udbuddet af Pringles-chips med freaky smag tjekket (men ikke købt så tit mere). Vi er bl.a. stødt på smagsvarianter som bagt-kartoffel-med lækker-fyld-smag, pizza-smag, cheddarost-bacon-smag, jalapeno-smag, ranchdressing-smag og cheddarost-bacon-samt-ranchdressing-smag... I bilen er der 3 ok pladser hvor man kan sove, chaufførpladsen, co-driver-pladsen som jo skal fortælle spændende historier til chaufføren og så er der super-lorte-pladsen med sparsom benplads og ingen nakkestøtte. Niklas har dog opfundet en pude-anordning som han tager patent på når vi kommer hjem. Den hedder Nick-saves-your-neck og forbedrer lorte-pladsen en del.
De fast rutiner viser sig også når vi skal stille gear op hver aften og lave lydprøve. Vi slår rekorder hver dag med en lynopstilling.

I aftes spillede vi på Universitetet i Ames, Iowa lige nord for Des Moines. Det var et skide tjekket sted med kompetente og rare lydfolk. Vi spillede et brag af en koncert og folk var glade! Spillestedet mindede om Peach Pit After Dark (Beverly Hills 90210) og lå lige op ad campus. En fed oplevelse.

Efter os spillede et band fra Portland, Oregon, der hedder Helio Sequence. De var kun 2 i bandet, men havde en del mere gear end os. De havde deres eget P.A. Lydanlæg med fordi de spillede til back-track (bassen var indspillet i forvejen). Det lød rigtig godt men var milevidt for højt.

Efter koncerten trak vi os tilbage til de 2 gæste-værelser som universitetet havde stillet til rådighed. De lignede sørenmer fuldstændigt de sædvanlige motelværelser, bortset fra at der kun var 2 enkeltsenge i hver. Så vores turnusordning blev ikke brudt og 2 måtte sove på gulvet. Det er godt med faste rutiner og nu skal vi lige ind på tanken og se på Pringles.

Ingen kommentarer: