fredag den 23. maj 2008

Dejligt varme Texas

Efter en dejlig dag i El Paso, var det tid til at spille noget musik i Texas. Først spillede vi i Denton, der er en forstad til Dallas. Der kom rigtig mange mennesker. Og folk var glade. Her er lidt billeder fra El Paso´s famøse parkeringsplads, et fra Mexicogrænsen, et med min nye fjernstyrede helikopter og til sidst et af en amerikansk fan der mødte op til Danish Dynamite i Denton iført den danske landsholdsdragt:






Dagen efter spillede vi for 4. gang i Austin. Og for tredje gang på spillestedet Mohawk. Mohawk er et super fedt spillested! De har en sal der altid er frysende kold af aircondition.. Der har vi spillet to gange. Men den helt fede scene er deres gårdhave i 3 etager. Denne gang spillede vi på gårdscenen (Her Efterklangs lydprøve).:



Der var vel ca 30 grader under koncerten. Til koncerterne herovre spiller i ens t-shirts med fine regndråber på og har to forskellige at vælge imellem. En er sort og den anden er hvid. Efter den varme koncert er vi rimelig enige om at de hvide skal vaskes før vi bruger dem igen. Der blev svedt igennem.
Der mødte 300 mennesker op til koncerten! Og folk var rigtig glade.
Lige bag ved scenen stod naboens skraldecontainer. Og den var ikke blevet tømt i flere uger. Varmen gjorde at luften ved scenen var tyk af skraldelugt. Vi spurgte flere gange om publikum kunne lugte det og det kunne de sagtens. Arrangøren gjorde hvad han kunne for At holde lugten væk. Han satte tonsvis af røgelsespinde op på scenen og en kæmpe blæser der blæste vinden tilbage mod containeren. Men lige lidt hjalp det. Den liflige duft nåede stadigvæk Thomas (Efterklang):



Texas er virkelig dejlig! I hvert fald Denton og Austin. Det er også 2 af de steder hvor folk ikke er så konservative. Vi kan ikke vente med at komme tilbage til Austin igen. Til sidst smider jeg lige et billede af Jeppe "Fela Kut (eller bare fætter kusse som vi siger)" Skjold:

Ingen kommentarer: