tirsdag den 25. september 2007

Så er vi afsted...

USA tour. 4. gang i Slaraffenland regi. Denne gang den længste vi indtil videre har begivet os ud på, både kilometer og tids mæssigt.
Vi har valgt at flyve med gode gamle KLM over Amsterdam til New York, og derfra videre til Denver. En utrolig lang flyvetur for at undgå British Airways, og Heathrow lufthavn. Sidste gang manglede vi 8 ud af 10 stykker bagage da vi ankom til USA, og cirka det samme antal da vi kom hjem til Danmark igen. Maden og servicen i flyet hos British Airways plejer faktisk at være bedre end KLM, men vi turde simpelthen ikke satse på at bagagemedarbejderne i Heathrow fik vores bagage frem til tiden.
Vi spiller allerede vores første koncert tirsdag d. 25. September, så bagagen skal komme frem sammen med os. Heldigvis har Hometapes en del musikinstrumenter som vi i nødstilfælde kan låne, men vi vil selvfølgelig helst have vores eget.
Det bliver kanon fedt at se Sara og Adam igen. De er de dejligste mennesker. Utrolig dedikerede til deres pladeselskab og deres kunstnere...os.
Der er ikke meget tid til at vende sig til det amerikanske før vi skal ud på landevejen. Efter vores første koncert i Denver d. 25. kører vi videre mod nord-vest til Boise i Idaho.... Puha puha, vi er nødt til at have vores bagage når vi lander i Denver. Der er simpelthen ikke tid til at instrumenterne er forsinkede.

Ingen kommentarer: